فیلتر براساس قیمت:
اسانس حرارتی پسته
108,000 تومان–3,960,000 توماناسانس حرارتی پنیر
108,000 تومان–3,840,000 توماناسانس حرارتی وانیل کارامل
102,000 تومان–1,950,000 تومانEXTRA SWEETENER
300,000 تومان–2,400,000 تومانStrawberry-el
144,000 تومان–7,200,000 توماناسانس حرارتی آلو
120,000 تومان–2,100,000 توماناسانس حرارتی انگور سفید
132,000 تومان–4,680,000 توماناسانس حرارتی انگور سیاه
108,000 تومان–3,840,000 توماناسانس حرارتی بادام زمینی
108,000 تومان–3,960,000 توماناسانس حرارتی پرتقال
108,000 تومان–4,080,000 توماناسانس حرارتی تمبر هندی
120,000 تومان–4,320,000 توماناسانس حرارتی تمشک
132,000 تومان–4,680,000 تومانخرید انواع طعم دهنده (اسانس) حرارتی با تنوع بالایی از طعم
برای طعم دهی به جویس ویپینگ و سالت نیکوتین باید از طعم دهندههای مرغوب و مشابه آمریکایی استفاده کرد تا بتوان از هر نظر از آنها لذت برد. کلیه طعم دهنده و اسانس موجود در این صفحه از سایت با کیفیت مرغوب و آمریکایی تولید شدهاند که با یک بار امتحان کردن آنها متوجه مرغوبیت خواهید شد. این اسانسها حرارتی هستند، بدین معنا که در هنگام مواجهه با حرارت در سیگارهای الکترونیکی دچار خاصیت سمی نمیشوند و همچنین طعم خوب خود را حفظ میکنند. تنوع بالایی از این طعم دهندهها در این صفحه موجود هستند و شما میتوانید بسته به سلیقه و نظر شخصی خودتان از هر کدام از آنها استفاده نمایید.
مشاهده بیشتر
طعم دهندههای موجود در بازار باید قدرت بالایی برای تحمل حرارت داشته باشند. در غیر این صورت به راحتی در اثر قرارگیری در معرض حرارت دچار آسیب میشوند و موادی را آزاد میکنند که برای بدن مضر و خطرناک هستند. استفاده از طعم دهندههای حرارتی به دلیل مقاومت بالایی که در برابر حرارت دارند، چندین سال است که رواج بسیار زیادی پیدا کرده و توانسته انتخابی مطمئن برای تولید مایع سیگارهای الکترونیکی باشد. این محصولات دارای طعمهای متفاوت و مشابه با ویپینگهای آمریکایی و اروپایی هستند و لذت افراد را در هنگام مصرف چندین برابر میکنند. بسته به سلیقه میتوان آنها را با طعمهای خنک مانند هندوانه و میوههای دیگر همچون هلو تهیه کرد و یا به سراغ طعمهای خاص مانند چیزکیک و وانیل رفت. کیفیت بالای این محصولات باعث شده تا در هنگام مواجهه با حرارت، دچار تغییر طعم نشوند و طعم ماندگار خودشان را تا مدتها حفظ نمایند. میتوان از شیرین کنندهها نیز برای طعم دادن بهترین به جویس و سالت نیکوتین استفاده نمود. اسانسهای حرارتی را میتوان از نظر طعم و نوع ترکیبات به کار رفته به انواع مختلفی تقسیم بندی کرد. یکی از دغدغههای اصلی مشتریان ما این است که نمیدانند کدام یک از این محصولات را برای تهیه جویس و سالت نیکوتین خریداری کنند. از این جهت اجازه دهید تا این محصولات را به دستهبندی زیر تقسیم کنیم. یکی از پرفروشترین محصولات طعم دهنده نیکوتین، مدلهای میوهای هستند. تنوع بالایی از میوههای خوشمزه برای طعم دادن جویس و سالت نیکوتین موجودند که از جمله آنها میتوان به طالبی، هندوانه، آلو و ... اشاره کرد. طعم لذیذ و خاص این محصولات باعث شده تا بسیار پرفروش باشند. از طرفی احساس خنکی را برای شما به ارمغان میآورند. برخی از اسانسهای حرارتی موجود در این فروشگاه با طعمهای شیرین و کیکی تولید شده است. از طعم دهندههای وانیل بگیرید تا چیز کیک و دونات آمریکایی. این محصولات مناسب افرادیاند که علاقه زیادی به طعم و مزه شیرینی جات دارند. دسته دیگری از انواع طعم دهندههای حرارت موجود در فروشگاه، طعم دهندههای بر پایه قهوه و شکلات هستند. این طعم دهندهها بوی بسیار خوبی را ایجاد میکنند و در عین حال میتوانند باعث افزایش انرژی نیز شوند. میتوانید انواع شکلاتهای آمریکایی و آلمانی را از طریق این سایت سفارش دهید. اسانسها و طعم دهندههای حرارتی را میتوان برای تولید جویس و سالت نیکوتین مورد استفاده قرار داد. همه این محصولات قابل استفاده در دو نمونه برای ویپینگ هستند و تفاوتی از بابت ساختار و ترکیبات تشکیل دهنده آنها وجود ندارد. با وجود تنوع بالایی از طعمها میتوانید بسته به سلیقه خود هر کدام را انتخاب کنید. یکی از انواع محصولاتی که میتوان با کمک اسانسهای حرارتی تهیه کرد، جویس است. جویسها در واقع مایعی حاوی نیکوتین هستند که در انواع ویپینگ و یا کیت ویپها قرار میگیرند و طعم بسیار خوبی را در آنها ایجاد خواهند کرد. اسانس حرارتی که برای تولید جویس مورد استفاده قرار میگیرد، میتواند تاثیر بسیار زیادی روی طعم و لذت بخشی شما در هنگام استفاده از آنها داشته باشد. این اسانسها میتوانند میوهای مانند اسانس حرارتی طالبی GM-OIL و یا غیر میوهای مانند اسانس حرارتی کاکائو آمریکایی باشند. برای تهیه سالت نیکوتین که میزان خاصیت قلیایی کمتری نسبت به جویس دارد، میتوان از اسانسهای حرارتی استفاده کرد. این محصولات با ترکیب نیکوتین و اسیدهای بسیار ضعیف تولید میشوند تا میزان خاصیت قلیایی را کاهش دهند و باعث ناراحتی در گلو نشوند. هر یک از انواع طعم دهندههای حرارتی که در سالت نیکوتین استفاده میشوند، میتوانند طعم و بوی این محصولات را چندین برابر بهبود ببخشند که این موضوع یکی از بزرگترین مزیتهای این محصول است. قیمت اسانس تحت تاثیر نوع، برند تولید کننده و کیفیت آن است. در بازار محصولات متنوعی وجود دارند که با قیمت بسیار ارزان قابل سفارشاند؛ اما نمیتوانند کیفیت مورد انتظار را در اختیار شما قرار دهند. اگر کیفیت، ماندگاری و طعم و بوی لذیذ این اسانسها برای شما مهم است، باید حتی با وجود بالا بودن قیمت آنها، بهترین مدل آنها را سفارش دهید تا از نظر کیفیت، ماندگاری و همچنین بدون ضرر بودن خیالتان راحت باشد. طعم دهندههای حرارتی موجود در بازار نسبت به طعم دهندههای معمولی قیمت بالاتری دارند و این را مدیون ترکیبات به کار رفته در آنها هستیم. با این حال به دلیل عدم تغییر طعم در هنگام مواجهه با حرارت و عدم آزادسازی مواد سمی، این طعم دهندهها بهترین انتخاب برای شما محسوب میشوند. استفاده از محصولات ایمن و غیر مضر برای حفظ سلامت عمومی افراد اهمیت زیادی دارد و ما در دیپون در تلاش هستیم که محصولاتی را به شما عرضه کنیم که ضمن داشتن کیفیت عالی، به سلامت شما ضرر جدی وارد نکنند. در صورت نیاز به خرید طعم دهنده باکیفیت، میتوانید از طریق سایت دیپون اقدام کنید. این سایت مرجع اصلی فروش انواع اسانسهای حرارتی با بهترین کیفیت بوده که محصولات خود را با استانداردهای جهانی به بازار عرضه میکند. کلیه محصولات موجود در این سایت همان طعم دهندههایی هستند که در ویپها و سیگارهای الکترونیکی معتبر جهانی به کار میروند. کلیه این محصولات در حجم 10 میلی لیتر، 50 میلی لیتر، 100 میلی لیتر و 250 میلی لیتر به فروش میروند تا بتوانید بسته به حجم مورد نیاز خود آنها را خریداری کنید. خیر. اسانسهای حرارتی موجود در این سایت از بهترین کیفیت برخوردارند و به دلیل طعم ملایم و نرم باعث آسیب چشایی و یا ایجاد گلودرد در فرد مصرف کننده نخواهند شد. میزان اضافه کردن طعم دهنده به مایعات ویپینگ تا حد زیادی به سلیقه و نظر شخصی ویپرها بستگی دارد؛ اما حداکثر باید 15 درصد از کل مایع جویس را طعم دهنده اضافه کنید. طعم دهندههای دیپون غلظت بالایی دارند و بهتر است که تنها چند قطره از آنها را به سالت نیکوتین یا نیکوتین مایع اضافه کنید. اگر به دنبال یک جویس سفارشی سازی شده با طعم و بوی بی نظیر هستید، پیشنهاد میکنیم که ابتدا با اضافه کردن 2 الی 3 قطره طعم دهنده به جویس مایع شروع کنید و سپس برای رسیدن به طعم دلخواه، میزان طعم دهنده را افزایش دهید. اگر به اشتباه مقدار زیادی اسانس به جویس یا مایع ویپینگ خودتان اضافه کردهاید، جای نگرانی نیست. میتوانید با خالی کردن مقداری از مایع در یک ظرف قطره چکانی، مجددا مقداری حلال VP/PG به این ترکیب اضافه کنید تا غلظت اسانس به حداقل برسد. بله. این ماده نیز مانند سایر اجزای ویپینگ همچون نیکوتین فاسد میشود؛ اما اگر به نکات نگهداری و قرار دادن این محصول در یک جای خشک و خنک دقت کنید، میتوانید تا 2 سال آن را نگهداری و استفاده کنید. اگر یک ویپر حرفهای هستید، پیشنهاد میکنیم که اسانسهای غلیظ و خاص را مانند تنباکو انتخاب کنید. امتحان کردن طعمهای جدید برای رسیدن به یک طعم ناب و بی نظیر بهترین راه حل برای شما است. طعمهای میوه و کیکی بهترین اسانسها برای شروع ویپینگ هستند. برای اینکه از طعم و اسانس بی نظیر بهره مند شوید، کمی با دقت بیشتری محصولات موجود در بازار را بررسی کرده تا بهترین اسانس را با توجه به نیاز خود انتخاب نمایید. دمای اتاق بهترین دما برای نگهداری از این اسانسها است. فقط باید دقت کنید که بسته بندی آنها به دور از نور خورشید نگهداری گردد و پس از هر بار استفاده درب آن را محکم ببندید. بسته بندی اسانسهای حرارتی بسیار با هم متفاوت است. میتوان این اسانسها را با بسته بندی 10 میل، 50 میل، 100 میل، 250 میل، 500 میل و یا 1000 میل (یک لیتر) خریداری کرد و برای تهیه جویسها استفاده کرد. بله. در صورت نیاز میتوانید چند اسانس را برای بهره مندی از ویژگیها و طعم برتر با یکدیگر ترکیب کنید. به طور مثال، ترکیب چیز کیک با برخی از میوهها میتواند بو و طعم خاصی داشته باشد. شما میتوانید اسانسها را برای هر دو استفاده کنید. با این حال اضافه کردن اسانس به سالت نیکوتین طعم غلیظتر و خاصتری را به شما ارائه میکند که به این واسطه از بین رفتن خاصیت قلیایی این مایعات ویپینگ است.اسانس حرارتی؛ بهترین نوع طعم دهنده
انواع اسانس حرارتی
اسانسهای میوهای
کیکی و شیرین
قهوه و شکلات
کاربرد طعم دهندههای حرارتی
تولید جویس
سالت نیکوتین
قیمت طعم دهنده چقدر است؟
خرید انواع طعم دهنده حرارتی با بهترین قیمت از دیپون
سوالات متداول
آیا طعم دهندهها باعث آسیب چشایی میشوند؟
چقدر طعم دهنده باید برای تهیه جویس استفاده شود؟
بهترین روش اضافه کردن اسانس به جویس مایع چیست؟
در صورت اضافه کردن اسانس زیاد به جویس چه کنیم؟
آیا اسانس ویپینگ فاسد میشود؟
بهترین طعم اسانس برای ویپرهای حرفهای کدام است؟
من ویپر مبتدی هستم، از چه طعم اسانسی استفاده کنم؟
بهترین دما برای نگهداری از اسانس (طعم دهنده) چقدر است؟
اسانسهای حرارتی چقدر حجم دارند؟
آیا میتوان اسانسهای مختلف را با هم ترکیب کرد؟
اسانس برای ساخت جویس نیکوتین دار مناسب است یا سالت نیکوتین؟